hina

LEGIONAR Romeo Jozak novi trener Legije: Pritisak je moje srednje ime

Bivši sportski direktor zagrebačkog Dinama i tehnički direktor hrvatske nogometne reprezentacije Romeo Jozak postao je novi trener poljskog prvaka Legije iz Varšave.

Jozak je za Legiju potpisao ugovor do konca ove sezone uz opciju nastavka suradnje na još dvije godine.

Čelnici kluba predstavili su Jozaka kao ‘mozak mnogih postignuća zagrebačkog Dinama’.

“Radio je u sredini koja je bila pod raznim pritiscima, kao i Legia. Sigurni smo da ćemo s njim biti uspješni”, rekao je predsjednik Upravnog odbora Dariusz Mioduski.

Jozak je u svom prvom razgovoru nakon potpisivanja ugovora istaknuo kako ima osobnost vođe, dodavši kako je ‘pritisak njegovo srednje ime’.

“Osjetio sam da sam spreman za novi korak. Imao sam niz ponuda, a nakon što sam se susreo s predsjednikom kluba odlučio sam se za Legiju,” kazao je dodavši: “Pritisak je moje srednje ime. To je nešto s čime se naviknete živjeti u Dinamu, tako da neću imati problema s tim. Otvorena sam i iskrena osoba. Moram priznati da imam osobnost vođe. Poštujem argumente drugih i njihova gledišta, ali samo ako mi daju ​​činjenice.”.

Jozak će na klupi naslijediti Jaceka Magieru, a Legija se nakon osam kola nalazi na petom mjestu sa 13 bodova, dva manje od vodećeg Lecha iz Poznanja kojeg vodi Nenad Bjelica.

Komentiraj