LEGENDA ‘REDSA’ ŽELI BITI TRENER Steven Gerrard: “Slobodan sam krajem godine”

Shaun Botterill/Getty Images

Nekadašnji kapetan Liverpoola, legenda kluba Steven Gerrard, nakon završetka karijere se planirao vratiti u klub svog djetinjstva kao trener, prenose u subotu britanski mediji.

35-godišnjak je s Liverpoolom osvojio deset trofeja, a klub je napustio krajem prošle sezone i priključio se LA Galaxyju. “Nisam 100% siguran, ali mislim da će ovo biti moja posljednja igračka godina. Razgovarao sam s Kloppom, a klub me uvjerio kako jedva čekaju da se vratim”, kazao je Gerrard.

Dodaje kako će uvijek biti subjektivan kada se radi o ‘Redsima’. “Kada se vratim, nastojat ću prikupljati iskustvo, promatrati menadžere i naučiti što više”, otkriva. Ističe kako je, u osnovi, slobodan od kraja ove godine. “Svi će u nogometnom svijetu znati da sam dostupan od studenog, prosinca”, poručuje.

Bivši kapetan engleske reprezentacije otkriva kako bi volio da je ranije stekao licencu trenera, te pozvao Engleski nogometni savez da potaknu vodeće igrače da ostanu u nogometu nakon završetka karijere. “Žao mi je što nisam krenuo s licencom ranije, kada sam imao 21, 22 godine. Koliko smo vremena potrošili mi igrači po hotelima u dosadi i gledajući ‘Office’ i ‘Sopranose'”, kaže Gerrard.

Komentiraj