Nogometaš Dinama Jan Lecjaks, koji je u Zagreb stigao ovog ljeta iz Young Boysa, demantirao je dio prenesenog intervjua iz čeških medija, a koji se tiče Zdravka Mamića.

“Jan Lecjaks u Zagreb i Dinamo stigao je za vrijeme priprema prije početka sezone, a u prvom razgovoru za češke medije jedna je njegova izjava pogrešno prezentirana kroz tekst. Slučajno ili namjerno u hrvatskim je medijima nažalost odmah dobila dodatne konotacije, a mi u nastavku donosimo komentar i reakciju našeg prvotimca čija izjava nije u medijima prenesena točno

‘Ostao sam šokiran kada sam vidio naslove u hrvatskim medijima i sadržaj iz kojeg su citirani. Čisto sumnjam da me novinar krivo shvatio, ali je u svakom slučaju pogrešno prenio naš razgovor. Za gospodina Mamića rekao sam samo da sam ga sreo nekoliko puta i da je bio izuzetno srdačan, što su mi ranije rekli i moji suigrači. Ne znam iz kojeg razloga je dio razgovora sasvim pogrešno prenesen. Svjestan sam da svi jure za senzacijama, ali ovo nije bilo u redu'”, rekao je Lecjaks”, stoji u priopćenju Dinama.

Komentiraj