LeBron James: U momentu šuta vidio sam tri obruča. CJ McCollum: LeBron je glumac godine

Prednost od 13 koševa na poluvremenu (55-42) nije bila dovoljna Golden State Warriorsima da dođu do pobjede nad LA Lakersima u play-in utakmici odigranoj sinoć u Los Angelesu. Lakersi su u drugom poluvremenu zaigrali puno bolje, a priča dana svakako je trica LeBrona Jamesa za pobjedu. Kod rezultata 100-100 James je na 58 sekundi prije kraja pogodio tricu sa devet metara za konačnih 103-100.

„Doslovno sam u momentu šuta vidio tri obruča“, rekao je LeBron kojega je u jednoj akciji otprilike minutu prije tog ključnog šuta Draymond Green pogodio prstom u oko.

„Naciljao sam srednji od tih obruča, i pogodio“, rekao je LeBron za ESPN nakon utakmice, a njegov suigrač Anthony Davis je prokomentirao: „Bilo bi dobro da ga suparnici češće pogode u oko pa da i LeBron češće pogađa ovakve šuteve“.

Ipak, ova LeBronova izjava nije se svima svidjela.

„Actor of the year“, ili u prijevodu „glumac godine“, glasila je Twitter-objava igrača Portland Trailblazersa CJ McColluma koji je očito u svemu vidio LeBronovu predstavu.

U svakom slučaju, La Lakersi su osigurali play off i seriju protiv Phoenix Sunsa našeg Darija Šarića, dok će Steph Curry sa svojim Warriorsima tražiti novu šansu kroz još jednu play-in utakmicu, protiv Memphis Grizzliesa koji su s 100-96 pobijedili San Antonio Spurse..

Komentiraj