LeBron James: Igrat ću za Tune squad, a ne za američku reprezentaciju na Igrama u Tokiju

Nakon ispadanja Los Angeles Lakersa iz NBA doigravanja, njihova najveća zvijezda LeBron James dao je naslutiti da bi mogao otkazati sudjelovanje u američkoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Tokiju koje počinju 23. srpnja.

„Hm, mislim da bih ovog ljeta mogao igrati za Tune squad, a ne na Olimpijskim igrama“, rekao je razočarani LeBron odmah nakon ispadanja njegovih Lakersa od Phoenix Sunsa u prvom krugu NBA doigravanja.

Tune squad je aluzija na film Space Jam: A new legacy u kojem LeBron igra glavnu ulogu a koji će se u kinima početi prikazivati točno tjedan dana prije početka Olimpijskih igara.

„Bilo je naporno, iscrpljujuće“, rekao je LeBron referirajući se na zadnjih 18 mjeseci. Nakon završetka prošle sezone bilo je samo dva mjeseca razmaka do početka nove, aktualne sezone. Tijekom ove sezone LeBron James je ozlijedio desni gležanj zbog čega je propustio 26 utakmica prije doigravanja.

„Mentalno, duhovno, fizičko i emocionalno pražnjenje, tako doživljavam zadnjih godinu i pol“.

LeBron James već ima dva olimpijska zlata, iz Pekinga 2008. i Londona 2012., te broncu iz Atene 2004. Od Tokija će, sudeći po ovim riječima, odustati.

Komentiraj