LeBRON JAMES: “Kobe Bryant mi je bio kao brat…”

LA Lakersi, klub u kojem je cijelu karijeru proveo tragično preminuli Kobe Bryant, odigrali su prvu utakmicu nakon smrti svoje ikone u tragičnoj helikopterskoj nesreći.

U emocijama nabijenoj utakmici u Staples Centru u Los Angelesu slavio je Portland 127:119 na krilima sjajnog Damiana Lillarda koji je ubacio 48 koševa, piše HRT.

Cijela večer bila je posvećena preminulima u padu helikoptera, a svi igrači Lakersa predstavljeni su od strane službenog spikera kao Kobe Bryant na početku susreta, dok je LeBron James održao emotivni govor.

– Kobe mi je bio kao brat. Još otkad sam ga gledao u srednjoj školi, pa kad sam došao u ligu i gledao ga izbliza i sve naše bitke koje smo imali u karijeri. Uvijek smo dijelili odlučnost prema pobjedi i da budemo najbolji. Puno mi znači što sam sada ovdje. Gledam na ovo danas kao na slavlje. Slavimo 20 godina krvi, znoja i suza…Odlučnost da budemo najbolji što možemo biti, rekao je, između ostalog, LeBron u svojem govoru.

Pjesme posvećene Bryantu i stradalima u Staples Centru izvodili su Usher, Charlie Puth i Wiz Khalifa, a na semaforu su se tijekom svih prekida prikazivali najbolji trenuci iz Kobeove karijere.

– Nitko nije pobijedio večeras. Kobe je otišao i njegova ga obitelj više neće vidjeti. Ovo je samo košarka, rekao je Lillard.

Komentiraj