Lažni Drake izazvao pravog Drakea na boksački meč, kako bi raščistili račune

Lažni Drake odnosno Fake Drake izazvao je u jednom intervjuu poznatog kanadskog pjevača i rep zvijezdu tj. pravog Drakea na boksački meč u kojem traži od Drakea milijun dolara i ugovor za njegovu diskografsku kuću ako pobijedi. Ako ne pobjedi, obećao je da će promijeniti svoje umjetničko ime Izzy Drake samo u Izzy i više ga nitko neće zvati Fake Drake.

Fake Drake je nedavno privukao pozornost jer je prisustvovao brojnim događajima koji su osmišljeni kako bi zavarali publiku koja ga je zamijenila za kanadsku zvijezdu, uključujući nastupe u noćnim klubovima.

‘Lažni Drake’ je izazivajući pravog Drakea na boksački meč izjavio: “Izazivam Drakea na boksački meč. Upravo sam potpisao za Celebrity Boxing. Ako pobijediš, promijenit ću svoje ime iz Izzy Drake u samo Izzy.” Ako pobijedi Drakea u meču, Izzy traži od repera milijun dolara i ugovor s Drakeovom izdavačkom kućom OVO, jer, kako je istaknuo, samo pokušava prehraniti svoju obitelj.

Prošlog mjeseca, ‘Fake Drake’ je javno progovorio, tvrdeći da su njegov stil i osobnost samo njegovi, unatoč tome što je rezervirao razne javne događaje na temelju njegove navodne vizualne sličnosti s reperom. Tako je na Instagramu, Lažni Drake izjavio: “Ovo sam sam ja. Ja jednostavno idem kao i svi ostali. Nisam tražio da postanem poznat.” Žene koje mu postavljaju pitanja u snimku sugeriraju da Lažni Drake i izgleda i ponaša se kao Drake, na što on odgovara protupitanjem: “Ja se ponašam kao Drake?” Lažni Drake je također drsko implicirao da je njegova frizura, koja odgovara prepoznatljivom stilu srca OVO umjetnika, njegova vlastita ideja. “Imam srce već godinu i pol dana”.

Istovremeno, pravi Drake je ovog mjeseca objavio novi album ‘Honestly, Nevermind’, srušivši rekord Apple Musica u roku od sat vremena nakon objavljivanja jer je ostvario 11. put po redu američki album broj jedan, prošavši Kanye Westa i Eminema i izjednačio se s  Bruceom Springsteenom i Barbarom Streisand. Trenutno se nalazi na trećem mjestu s albumom na broju jedan iza Beatlesa, koji su to bili 19 puta zaredom i Jay-z-a koji je to bio 14 puta.

 

 

 

Komentiraj