Las Vegas Show je nedavno najavio goste ekstravaganze koju sprema u Laubi 30. ožujka ove godine, a upravo je objavljena još jedna zanimljivost koja će brojnim posjetiteljima omogućiti da se na tulumu čak i prigodno vjenčaju. Priprema se poseban dio scenografije s kapelicom koja priliči Las Vegasu, a svi koji to budu htjeli moći se se i fiktivno vjenčati.

Sretne parove će vjenčati imitator Elvisa Presleyja, a dobit će i službeni certifikat o potvrdi vjenčanja. Da dojam bude što realniji, organizatori su pripremili još brojna iznenađenja, a o čemu se točno radi moći ćete provjeriti uskoro u zagrebačkoj Laubi.

Podsjetimo, Neno Belan i Marko Tolja posljednji su dodani gosti na Las Vegas Showa, a publika će ih imati prilike poslušati uživo u ambijentu potpuno drugačijem od onoga na što smo dosad navikli. Robert Mareković i Danijela Večerinović su domaćini tulum događanja. Publiku očekuju poznate melodije (“New York, New York”, “La Bamba”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Viva Las Vegas”…) u raskošnim aranžmanima benda The Swingers.

Tu su i plesačice u raskošnim kostimima, akrobati, prikladno tulum uređenje, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera. Show je podijeljen u šest tematskih dijelova: Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić. Nakon programa nastupa DJ Tomo Ricov.

Komentiraj