Land Rover avantura na Petrovoj gori

 Nakon Zavižana, ljubitelji Land Rover marke vozila okupili su se na Petrovoj gori, na drugom Land Rover Adenture Day-u. Petrova gora jedan je od najljepših i najbolje očuvanih gorskih šumovitih krajobraza u Hrvatskoj, u što se moglo uvjeriti stotinjak okupljenih koji su u jutarnjim satima pristigli u Vojniće.

Po narodnoj predaji ovaj šumoviti brdski masiv kojeg su nekada zvali Gvozd dobio je ime po posljednjem hrvatskom kralju Petru Svačiću koji je navodno baš tu 1097. godine poginuo boreći se protiv Ugarske vojske. Odabrani lokalitet osim što je bogat prekrasnim krajobrazima i prirodnim ljepotama tako posjeduje i veliko povijesno značenje.

Susret prijatelja Land Rovera započeo je u Vojnićima, kod lovačkog doma Muljava, a ruta vožnje bila je podijeljen na dvije staze – jednostavniju koja je uključivala obilazak Pavlinskog samostana Sv. Petar, i naprednu stazu koja je podrazumijevala off road vožnju po Petrovoj gori. Druženje je završilo u poslijepodnevnim satima na polazišnoj točki u lovačkom domu Muljava uz domaću hranu i jela od divljači.

Adrenalinska avantura na četiri kotača osim uživanja u netaknutoj prirodi i iznimnim vizurama na čistom zraku, pruža priliku svim ljubiteljima Land Rover marke vozila da razmijene iskustva i podijele još jedno iskustvo više, iskustvo vožnje kroz neki novi lokalitet.

Svi vozači – učesnici Land Rover Adventure Day-a nagrađeni su članstvom kluba vjernosti zahvaljujući kojem će ostvarivati posebne pogodnosti na originalne dijelove i dodatnu opremu za svoje limene ljubimce.

Ovim putem Land Rover Hrvatska poziva sve vozačice i vozače ove marke vozila da prate novosti vezane za Land Rover na službenim facebook (https://www.facebook.com/landrover) i web (http://www.landrover.hr/) stranicama i sudjeluju u odabiru slijedeće destinacije za  treći Land Rover Adventure Day.

 

Komentiraj