Goran Kovacic/PIXSELL

KAOS NA CESTAMA: Na A3 Bregana-Lipovac lančani sudar 10 vozila, kod Janjča poginula jedna osoba

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, vrlo otežano vozi se na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon naplate Zagreb-istok (57. km) u smjeru istoka.

Kako piše N1, jutros oko 8 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu sudarila su se dva teretna i osam automobila. Nema ozlijeđenih, a materijalna šteta se još utvrđuje. Promet još uvijek teče otežano. Uzrok prometne nesreće utvrditi će se očevidom.

Također, na cesti Otočac-Gospić u mjestu Janjče u ponedjeljak ujutro se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac.

Prema prvim informacijama iz ličko-Senjske PU osobno vozilo kojim je upravljao, prevrnulo se se na kolniku.

Uzrok nesreće utvrđuje se očevidom, a promet između Perušića i Otočca je u prekidu.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet i na Podravskoj magistrali (DC2) u mjestu Budančevica kod Đurđevca. Obilazak je lokalnim prometnicama preko Kloštra Podravskog i Kalinovca.(Hina)

Kod Baničevca je također jutros došlo do slijetanja tegljača zbog čega je prometovanje otežano za osobne automobile dok tim dijelom do daljnjeg ne mogu prometovati autobusi i kamioni, javlja Pozega.eu.

Prema neslužbenim informacijama do slijetanja je došlo uslijed skliskog kolnika na cesti koja je na tom dijelu bila zaleđena.

Komentiraj