Lana Del Rey Trumpa nazvala sociopatom i narcisom

Američka kantautorica Lana Del Rey u intervjuu za britanski BBC je izjavila da je ‘Trump odraz najvećeg svjetskog problema – sociopatije i narcizma’. U istom se intervjuu osvrnula i na stanje u SAD-u: “Trumpova ludost, koliko god bila loša, doista se trebala dogoditi. Zaista nam je trebao odraz najvećeg problema u svijetu danas, a to nisu klimatske promjene, već sociopatija i narcizam. Pogotovo u Americi. To će uništiti svijet. To nije kapitalizam, to je narcizam. Iznenadilo me što već ranije za predsjednika nismo imali ludu osobu, psihopata koji nastupa uživo na televiziji, jer to je ono što vidimo na televiziji i to vidimo na Instagramu. Sve je puno opsjednutih influensera. Da ne kažem da nema nekih također jako slatkih, sjajnih, sretnih influensera koji su me naučili o crockpotima i Target haulima i svim stvarima koje su mi stvarno razveselile život. ”

Govoreći o prošlotjednom napadu na američki Kongres u Washingtonu od strane Trumpovih pristaša, Del Rey je rekla da ne misli da Trump zna da svojim riječima potiče na pobunu jer ‘ima zabludu veličine’, te objasnila što misli o tom događaju: „Incidenti poput nereda u Kongresu omogućili su ljudima da im postane jasno što se događa. Mislim da je tek sada mnogima jasnije što se zapravo događa. Ali sada imamo i problem jer nismo znali da pola države želi pucati na Kongres. To zapravo nismo znali jer to nikada nismo uspjeli vidjeti. Mislim da nam je ovo pružilo priliku da vidimo gdje je naša razina mentalnog zdravlja. A također da vidimo gdje je naša razina bijesa.”

Veliki intervju za BBC Lana Del Rey je dala povodom izlaska novog studijskog albuma “Chemtrails Over The Country Club” koji bi se u prodaji trebao pojaviti 16. ožujka.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]