Lana Del Rey donirala 350.000 dolara za pomoć američkim Indijancima

Iako je gotovo nevjerojatno, ali američki starosjedioci odnosno američki Indijanci moraju se boriti za pristup čistoj vodi. Ta je činjenica potaknula američku pjevačicu, kantautoricu, spisateljicu i redateljicu Lanu Del Rey da donira udruzi Dig Deep Water 350.000 dolara kako bi Navajo Indijancima pružili čistu vodu naglašavajući da je taj čin svojevrsna osobna odšteta ljudima koji su oblikovali Ameriku. Otkrila je da je donirala predujam spomenutoj udruzi koji je dobila za svoju najnovije knjigu „Violet Bent Backward Over The Grass.

“Bez obzira na rezultate izbora, samo se sjetimo, svi možemo kao pojedinci sjajno svijetliti i pridonositi svom svijetu na svoj vlastiti način. Imala sam sreće da sam dobila predujam od svojih izdavača Simona i Schustera pa sam im zahvalna što mogu taj novac donirati zakladama kojima je potrebna naša pomoć, počevši od zaklade povezane sa zajednicom Navajo Indijanaca.“

Što se pak tiče njezine glazbeniče karijere trenutno je ponovo u centru pažnje zahvaljujući pjesmi „Let Me Love You Like A Woman“ kojom najavljuje novi studijski album „Chemtrails Over The Country Club“ koji će umjesto rujna ove godine biti objavljen u siječnju 2021. godine.

Komentiraj