Lady Gaga želi biti mentorica Billie Eilish

Lady Gaga otkrila je u intervjuu za Apple Music kako nije imala dobar odnos sa starijim pjevačicama te stoga nikada nije imala mentoricu. Osim Celine Dion i Carole King, rekla je 34-godišnja pjevačica, nije bilo ni jedne iskusnije pjevačice koja bi joj pokazala put. „Stoga se nadam da će mlade pjevačice, bez obzira na rodni i spolni identitet, znati da ću im dati podršku“, ustvrdila je Lady Gaga i kao primjer navela 18-godišnju Bille Eilish kojoj se obratila u siječnju ove godine nakon što je mlada pjevačica osvojila pet nagrada Emmy.

„Billie je pokupila gomilu nagrada te sam rekla ‘hajde da joj pošaljemo cvijeće’. Poslala sam joj poruku. Mene boli što nisam imala takvu podršku, zato je za mene to neka vrsta izlječenja. Ja ću to biti za nekoga“, smatra Lady Gaga koja nije rekla je li joj Billie Eilish odgovorila na tu poruku. I ako jest, što joj je odgovorila.

Iako Lady Gaga nije imala podršku starijih pjevačica, imala je podršku starijeg pjevača, a to je bio Elton John. „Dugo vremena Elton John bio je moj mentor. Uvijek je tražio od mene da držim glavu iznad površine vode, a posebno cijenim to što je uvijek znao kada se osjećam loše. Znao je to jer sam se u tim trenucima skrivala, nisam željela da me vidi takvu“, prisjetila se Lady Gaga.

Lady Gaga objavila je novi album  „Chromatica“, njen šesti po redu.

Komentiraj