FOTO: LACTOVIT Kremasta njega kože za cijelu obitelj

Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana i ostali vanjski čimbenici utječu na izgled i zdravlje naše kože.

Zdrava koža lica i tijela ponekad se čine nedostižnima iako se njihova tajna krije u sastojcima s kojima se svakodnevno susrećemo. Jedan od njih je i mlijeko. Čak ga je i Kleopatra redovito koristila za njegu lica i tijela, a ono se i danas smatra pravim eliksirom za ljepotu.

Naša koža voli mlijeko

Mlijeko sadrži više od 200 vrijednih sastojaka koji osiguravaju sve potrebne hranjive tvari za kožu, kao što su mliječna mast koja štiti zaštitni sloj kože, mliječna kiselina koja stimulira prirodnu proizvodnju kolagena te proteini iz mliječne kiseline koji pomažu u zadržavanju vlage kože i sadrže mnogo vitamina (A, B i E). Mlijeko hrani suhu kožu i usporava njezino starenje, a isto tako odlično njeguje masnu kožu, čisti je i regulira lučenje masnoće.

LACTOVIT – dvostruka doza vitamina i minerala iz mlijeka

Zdrava koža znači ravnotežu svih prirodnih sastojaka. Da bi se prirodna svojstva kože održala, potrebna je odgovarajuća hidratacija. Lactovit, prepoznatljiv i inovativan španjolski brend, u proizvodima za osobnu njegu koristi formulu koja sadrži sve prednosti mliječnih sastojaka kao što su proteini i vitamini koji pružaju vitalnost, obnavljanje i elastičnost kože. Lactovit je idelano rješenje za svaku vrstu kože, jer mlijeko prodire u najdublje slojeve epiderme, a zahvaljujući svojim komponentama djeluje obnavljujuće na našu kožu, hrani i revitalizira njene stanice, te štiti kožu od gubitka vlažnosti.

Lactovit Original gel za tuširanje, 300ml

Hranjivi Gel za tuširanje hrani i njeguje kožu. Nova formula Lactovit gelova obogaćena vitaminima A,B,E i proteinima iz mlijeka dubinski hrani vašu kožu te joj pruža maksimalnu mekoću zahvaljujući visoko hidratantnim svojstvima.

LACTOVIT Original gel za tuš.300ml

Lactovit Activit gel za tuširanje, 300ml

Zaštitni Gel za tuširanje sadrži vitamine i proteine iz mlijeka koji hrane i njeguju vašu kožu. Sadrži L.casei F., sastojak koji aktivira vašu kožu u obrani od vanjskih utjecaja te održava vitalnost stanica.

LACTOVIT Activit gel za tuš.300ml

Lactovit Lactourea gel za tuširanje, 300ml

Linija Lactourea proizvoda je formulirana za liječenje svih tipova kože, posebno za vrlo suhu i osjetljivu. Obnavlja, štiti, potiče hidrataciju i mekoću kože. Lactourea sadrži 10% Lactourea kompleksa s mliječnom kiselinom, sastojak koji potiče hidrataciju kože i čistu ureu, prirodni ovlaživač kože kojeg preporučuju dermatolozi za liječenje suhe kože. Njegova ultra hidratantna formula obnavlja i štiti te vraća mekoću i osjećaj udobnosti. Devet od deset dermatologa preporučuju Lactoureu za suhu i osjetljivu kožu.

LACTOVIT Lactourea gel za tuš.300ml

Lactovit Nutri mlijeko za tijelo, 400ml

Sa shea maslacom, sadrži vitamine i proteine iz mlijeka sa shea maslacem koji intenzivno hrani suhu kožu.

LECHES-LACTOVIT-NUTRITIVA-LTM

Lactovit Activit mlijeko za tijelo, 400ml

Sa sastojkom L.Casei F., sadrži vitamine i proteine iz mlijeka, te sastojak L.case F koji štiti i hrani vašu kožu.

LECHES-LACTOVIT-ACTIVIT-LTM

Lactovit Lactourea mlijeko za tijelo, 400ml

Linija Lactourea proizvoda je formulirana za liječenje svih tipova kože, posebno za vrlo suhu i osjetljivu. Obnavlja, štiti, potiče hidrataciju i mekoću kože. Lactourea sadrži 10% Lactourea kompleksa s mliječnom kiselinom i čistu ureu, koju preporučuju dermatolozi za liječenje suhe kože. Ultra hidratantna formula obnavlja i štiti, te vraća mekoću i osjećaj udobnosti.

LECHES-LACTOVIT-LACTOUREA-LTM

Komentiraj