LABYRINTH OPEN CROATIA Fantastičan poratni program najisčekivanijeg festivala sezone

Labyrinth Open Croatia

Još samo tjedan dana ostalo je do sjajnog debitantskog festivala na našoj obali – Labyrinth Open Croatia, koji će se održati od 08. do 11.07. u Gradu Omišu.

Najpoželjnija destinacija na prelijepoj makarskoj rivijeri, atraktivan line-up s prestižnim imenima iz svijeta elektronike, techna i housea, odlična gastronomska ponuda, zanimljive radionice i panel diskusije te najluđi boat party samo su mali dio onoga što čeka brojne posjetitelje željne zabave i vrhunskog provoda.

Naime, Labyrinth Open razlikuje se od ostalih glazbenih festivala i po svojoj fantastičnoj dodatnoj ponudi, koja ga definitivno čini jednim od najoriginalnijih festivala u Republici Hrvatskoj.

Tako će ponedjeljak, 10.07, biti rezerviran za glazbenu konferenciju na kojoj će sudjelovati prominentni producenti i DJ-i, agenti i ostali sudionici iz svijeta glazbene produkcije. Posjetitelji će iz prve ruke moći doznati sve što su željeli znati o glazbenoj industriji, kao i male tajne uspijeha velikih majstora svjetske elektronske scene, a sve to u ležernom okruženju beach bara.

Svi zainteresirani imat će tako jedinstvenu priliku sudjelovati na Q&A ‘The man behind the mask’ i pobliže upoznati čovjeka koji se na svojim nastupima uvijek krije iza maske – njemačkog virtuoza Borisa Brejchu. Jedan od najinovativnijih minimal techno izvođača na sceni ispričat će priču o vlastitom uspjehu i putu od anonimca koji je stvarao u vlastita četiri zida do svjetski popularnog i etabliranog producenta.

S obzirom na da će tema konferencije biti digitalna (r)evolucija, koja je trenutno i više nego aktualna, najviše će pozornosti biti posvećeno upravo promociji videozapisa, GIF-ovima, online časopisima i live streamovima.

Na konferenciji će sudjelovati i Eugen Juriček, predsjednik uprave Mixmag Adrie, koji će dati svoje viđenje trenutne situacije na sceni, moći društvenih mreža i audiovizualnom aspektu u karijeri umjetnika.

Tijekom festivala svakodnevno će se nuditi i mini 3-satne high tech radionice, na kojima će se moći naučiti jednostavni i efektni načini korištenja pametnih telefona. Sudionici će imati 90 minuta za snimanje materijala na samom festivalu i još 30 minuta kako bi ga uredili u kreativan i zabavan videozapis koji će im zauvijek ostati u pamćenju.

A za sve ljubitelje drevne vještine opuštanja i postizanja unutrašnjeg mira i ravnoteže, svakodnevno će biti organizirana škola joge. Tri puta dnevno, svi zainteresirani imat će priliku vježbati Vinyasa jogu na pješčanoj plaži kampa i doživjeti nevjerojatno iskustvo uma i tijela. Pranayama – tehnike disanja i asana – položaji, bit će najbolja priprema za duge noći ispunjene plesom.

Kupnja ulaznica moguća je na www.entrio.hr, kao i na službenoj stranici festivala www.labyrinthopen.com na kojoj možete saznati više informacija.

Komentiraj