Labrović i Ampem potpisali za Rijeku

Vratar Nediljko Labrović i krilni napadač Prince Ampem Obeng novi su igrači Rijeke u koju stižu iz Šibenika nakon što im je istekao ugovor. Labrović je potpisao vjernost na četiri godine dok je Ampem dogovorio suradnju na tri godine uz mogućnost produženja na još godinu dana.

21-godišnji golman je na Šubićevcu boravio od ljeta 2018. godine te je u prošloj sezoni upisao 28 nastupa u kojima primio 40 golova, a u osam navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Bio je član U20 reprezentacije Hrvatske, a prethodno je nosio dres Junaka iz Sinja te Adriatica i Hajduka.

23-godišnji Ganac je u Šibenik pristigao u veljači 2018. godine te je u prošloj sezoni 32 utakmice postigao četiri gola i tri asistencije. Prethodno je u domovini nosio dres West African Football Academy SC.

Završetkom sezone Rijeku su napustili Ivan Nevistić, Daniel Štefulj, Luka Menalo i Sandro Kulenović koji su se vratili u Dinamo, Franko Andrijašević koji karijeru nastavlja u Kini, Josip Drmić kojem je završila posudba iz Norwicha, Sterling Yateke koji se vratio u Austriju Beč te Luka Capan kojem je istekao ugovor.

Komentiraj