KUVERTIRAO OSTAVKU Predsjednik prvaka Mišković ne pušta Keka: Stojim iza njega bez fige u džepu

hina

Nakon što je Matjaž Kek sinoć na konferenciji za novinare poslije poraza od Osijeka faktički ponudio ostavku, predsjednik Rijeke Damir Mišković rezolutno ju je odbio, javlja Novi list a prenosi HRT.

Prvi čovjek kluba s Rujevice je odbacio je svaku mogućnost promjena na klupi.

Rijeka igra dobro, bila je na svojoj razini i u susretu s Osijekom, ali nažalost, sreća nam nije sklona. Moramo još više raditi u pozitivnoj atmosferi i sve će doći na svoje. Zbog jednog ili dva poraza, Osijek je na Rujevici dvaput zapucao na naša vrata i odnio bodove, nećemo praviti drame. Imali smo prigode, nismo ih iskoristili. Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe, trener Kek odradio je posao, sastavio kvalitetnu početnu postavu i vukao dobre poteze. Lopta nije htjela u gol… To je život nogometni, rekao je Mišković za Novi list.

Stojim iza trenera i igrača. Bez ikakve fige u džepu. Nisu floskule prije nekakvih rezova. Vjerujem Keku, ovi igračima će nam pružiti još puno zadovoljstva, nada se predsjednik Rijeke, koji zaključuje: Može se dogoditi da ne dobijemo Dinamo, nikakve sječe glava neće biti. Imamo odlične igrače, fantastičnog trenera i sjajno okruženje. Vrijeme je da sreća malo pokuca na naša vrata…

Komentiraj