Kustić: “Zaokružen je savršeni rujan za hrvatski nogomet”

Plasman mlade reprezentacije na Europsko prvenstvo zaokružio je savršeni rujan za naš nogomet, izjavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić nakon uspješnog kraja drame u danskom Vejleu.

Naime, Hrvatska U21 izborila je Euro nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Danske. Prvi susret u Puli završio je pobjedom Hrvatske U21 od 2-1, a Danci su na isti način uzvratili u Vejleu gdje je takav rezultat bio nakon 120 minuta. Odluka je pala u udarcima s bijele točke gdje su uspješniji bili mladi hrvatski nogometaši.

“Od srca čestitam izborniku Bišćanu, njegovom stožeru te reprezentativcima na sjajnom uspjehu koji je izboren u dramatičnoj završnici protiv izvrsne reprezentacije Danske. Naši mladići pokazali su pobjednički karakter, uz kvalitetu koju nedvojbeno posjeduju. Iznimno nas raduje ovaj rezultat, posebno jer se radi o trećem izborenom Euru zaredom, što svjedoči o kontinuitetu dobrog rada s mladim igračima, čime se s razlogom možemo ponositi. Ovakvi nastupi i rezultati daju nam puno razloga za vjeru da hrvatski nogomet osim blistave sadašnjosti čeka i vedra budućnost”, izjavio je predsjednik HNS-a Kustić.

Komentiraj