KUSTIĆ: “Hajduk se očitovao da je zainteresiran za utakmicu”

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u srijedu je jednoglasno odlučio kako će se utakmica kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine 10. listopada igrati u Splitu, na Poljudu.

Nakon četiri godine i svastike na praznom Poljudu protiv Italije, Hrvatska će napokon odigrati natjecateljski susret u Dalmaciji.

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić kazao je za HRT kako se Hajduk očitovao da je zainteresiran za jednu od dvije utakmice, protiv Slovačke ili Mađarske. “Mi smo donijeli jednoglasnu odluku da bi željeli odigrati utakmicu, naravno, u Splitu”, rekao je Kustić.

Čelnici Hajduka, Grada Splita i HNS-a sastali su se u Zagrebu potkraj travnja. To je trebao biti početak razgovora o poboljšanju odnosa, a sada se, kaže Kustić, čeka potez iz Splita.

“Oni će sada odgovoriti žele li ili ne žele utakmicu. Ono što je bilo, mi smo razgovarali, razgovaramo o odnosima Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza i ja mislim da taj dio ne bi trebalo postavljati nikakve ultimatume kada je u pitanju sama hrvatska reprezentacija”, poručio je.

BRBIĆ: “Odluka donesena bez ikakvih dogovora s Hajdukom i Splitom”

Komentiraj