KUŠČEVIĆ POD POVEĆALOM Policija i USKOK na Braču

Novi problemi za ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a Lovru Kuščevića. Sada se u cijelu priču oko prodaje dijela nekretnina uključio i USKOK. Kuščević šuti. SDP vidi i njegovu kaznenu odgovornost. A na Brač, na koji je stigla i kriminalistička policija – dolaze i građevinski inspektori.

USKOK-ovi istražitelji, potvrđeno je Dnevniku Nove TV, provjeravaju slučaj kupoprodaje poslovnog prostora u Supetru. Lovro Kuščević bez komentara.

Još nije odgovorio kako je od tvrtke u kojoj je nekad bio direktor po povoljnim uvjetima kupio nekretninu, pa je znatno skuplje prodao. I na tome zaradio. Kuščevićeva bivša tvrtka ostala je nakon toga bez imovine, otišla u stečaj – vjerovnici i država nisu se mogli naplatiti.

“Nije postojala namjera skrivanja, dapače, sve je transparentno. To je sada fabriciranje nekakvih tema koje su bile 2009. Isto to društvo, isti je rukopis”, rekao je Kuščević u Dnevniku Nove TV 23.lipnja 2019.

Ne otkrivajući javno čiji, Kuščević je prije nekoliko dana pokazao dokumente. Ali ne i sporni kupoprodajni ugovor zbog kojeg su i pokrenuti izvidi u ovom slučaju.

Komentiraj