Ivana Ivanovic/PIXSELL

KUKOČ TVRDI “Trebao sam se vratiti u Hajduk, ali Kos me odbio zbog majice”

Nekadašnji nogometaš Hajduka Tonći Kukoč na svom je Facebook profilu objavio kako se trebao vratiti u Hajduk, ali da ga je predsjednik splitskog kluba Ivan Kos odbio zbog majice koju je nosio na turniru ‘Četiri kafića’.

“Moj agent je pričao s Hajdukom, trebao sam se vratiti u Hajduk i onda je Kos rekao mome agentu kako je on popravio odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i ne može dozvoliti da ga ja uništim. ‘Radi one majice koju je vaš igrač obukao na ‘Četiri kafića’, vaš igrač je problematičan i Hajduk s njim ne može potpisati ugovor da ne naruši odnose s HNS-om!’ Rekao sam agentu da kaže Kosu ako je u pitanju kvaliteta da sam spreman igrati mjesec dana na probi bez ijedne kune da dokažem kakav sam. Odgovor je opet bio ‘majica je problem’. Stojim iza svake riječi koje sam napisao ovdje. Oprostite, nisam znao da sam ja ovoliko bitan u ovoj državi”.

Majica koju spominje Kukoč je ona na kojoj je prekriženi grb Hrvatskog nogometnog saveza s natpisom ‘Mafia’, uz poruku ispod ‘Gotovo je gotovo!’. Kukoč je karijeru počeo u Hajduku kojeg je napustio 2013. godine. Kasnije je igrao u Bresciji, CSKA iz Sofije, Livornu i Comu. Trenutno je bez kluba.

Komentiraj