KUJUNDŽIĆ: “Umro bih od srama da nešto od ovoga što sam rekao nije točno”

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u četvrtak je ispred zgrade Vlade dao izjavu za novinare, a komentirao je svoju imovinaku karticu.

“Dao sam objašnjenja u zadnja dva dana. Moja žena i ja prije 10 godina kupili smo kuću u Markuševcu”, ponovio je Kujundžić i dodao da je od prijatelja posudio novac i to je, kaže, prijavio.

“Ja sam, ne samo spreman izići pred Povjerenstvo, nego u ljudskom smislu i pred bilo koga. Ako se utvrdi da bilo što nije točno, ja bih isti tren ne dao ostavku, nego umro od srama. Sve što sam rekao lako je provjerljivo, a što se zlonamjerno interpretira, to je nešto drugo”, rekao je Kujundžić.

Dodao je da političari obično prikazuju da imaju više ili manje nego što imaju, a da je on prikazao stvarno stanje.

Rekao je da su političari dužni reći od koga su pozajmili novac te da će to Povjerenstvu i reći, a novinarima je samo kazao da je novac za kupnju kuće posudio od ”prijatelja iz studentskih dana”. Kujundžić je kazao da se se telefonom čuo s premijerom, koji je najavio da će se danas sastati s ministrom. ”Čuli smo se, nismo se još vidjeli. Premijer ima pravo smijeniti svakog ministra”, zaključio je Kujundžić.

Komentiraj