Kujundžić ima još dva apartmana na Pagu? U zadnjoj verziji imovinske kartice ih nije naveo

Ministar zdravstva Milan Kujundžić danas je objavio novu imovinsku karticu, u kojoj se navodi da u vlasništvu ima jedan apartman u Novalji veličine 50 četvornih metara, koji glasi na njegovu suprugu. No, Jutarnji list objavio je da je Kujundžić vlasnik još dvije nekretnine na Pagu kojih nema u imovinskoj kartici.

Navode kako na Milana Kujundžića u Novalji na otoku Pagu prema zemljišnim knjigama s datumom 24.01.2019. glase još dva apartmana, veličine 38,99 i 37,69 četvornih metara.

U verziji imovinske kartice od petka spominje se vlasništvo nad jednim apartmanom u Novalji, i to veličine 50 četvornih metara, koji glasi na bračnog druga, to jest na suprugu.

Jutarnji navodi kako prema ovome proizlazi da supružnici ili posjeduju tri apartmana na otoku Pagu, a ne jedan, ili je ministar još jednom unio krive podatke u imovinsku karticu.

Ta dva stana nalaze se na drugoj etaži i upisani su kao apartmani koji se sastoje od “hodnika, sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje te balkona”. Povezani su s vlasništvom balkona veličine 27,98 četvornih metara.

No na ova druga dva apartmana upisana je i zabilježba o kreditu u visini 50 tisuća eura iz veljače 2007. godine od strane PBZ-a. Zabilježba nije brisana, a taj kredit se ne spominje ni u zadnjoj verziji imovinske kartice. Postoji mogućnost da je otplaćen, ali nije provedeno brisanje, tvrdi Jutarnji list.

Komentiraj