Marko Lukunic/PIXSELL

KRZNAR NAJAVIO INTER “Caktaš? Na njegovoj poziciji imamo dosta igrača”

Nogometaši Dinama sutra će odigrati posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva protiv Intera (u 15 sati). Utakmicu je najavio pomoćni trener Dinama Damir Krznar.

Naglasio je kako žele upisati tri boda i na odmor otići kao jesenski prvaci. Krznar kaže kako su gotovo svi igrači na raspolaganju, s iznimkom Taravela i Sigalija. Dodaje kako će Inter Dinamu sigurno ‘otežati posao’ te kako ih se ne smije podcijeniti, unatoč izostanku Nestorovskog.

O ovoj polusezoni kaže kako se uvijek može bolje, ali za Dinamo je bila fenomenalna i više nego uspješna godina. Prisjetio se dvostruke krune i Lige prvaka, u kojoj su odigrali jednu od boljih europskih sezona.

O navodnom interesu Real Madrida za Antu Ćorića Krznar kaže kako ne zna ništa o njemu. Na pitanje kako Dinamo namjerava zadržati Ćorića kaže: “Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač.”

Krznar kaže kako će Dinamo pokušati kupiti dobrog zadnjeg veznog. “Caktaš? On nije ta pozicija i na njegovoj poziciji imamo dosta igrača”, kaže Krznar dodajući kako su o navodnoj želji da kupe Filipa Bradarića saznali iz novina.

Nakon sutrašnje utakmice, nogometaši Dinama kreću na odmor koji će trajati do 11. siječnja.

Komentiraj