Krstulović Opara: Kup dolazi u Split

hina

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u petak je izjavio kako očekuje pobjedu Hajduka protiv Dinama u finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa koja će se igrati u Vinkovcima 23. svibnja.

“Kao i svaki navijač Hajduka očekujem u Vinkovcima pobjedu protiv Dinama i da trofej Hrvatskog nogometnog kupa dođe u Split i gotovo sam uvjeren u to,” rekao je Krstulović Opara novinarima.
Komentirajući stanje u Hajduku on je istaknuo kako kao navijač ne može biti zadovoljan ali može biti zadovoljan kao predstavnik Grada Splita koji je većinski vlasnik tog kluba.
“U vezi s Hajdukom kao navijač ne mogu biti zadovoljan ali kao osoba koja predstavlja većinskog vlasnika Hajduka mogu biti zadovoljan jer smo konačno kvalitetnim upravljanjem i suradnjom s Upravom Hajduka zatvorili brojne ‘dubioze’ koje su se vukle godinama. Zatvorili smo jamstvo Grada Splita na kredit Hajduka od 30 milijuna kuna,” kazao je Krstulović Opara.
Podsjetio je na osobno zauzimanje da Vlada ustupi Gradu Splitu oko 12 posto dionica koje su bile u portfelju države te se od ožujka ove godine vlasnički udio Grada Splita u Hajduku povećao na 67,37 posto.
“Sada možemo bez straha kazati kako je Hajduk isključivo u rukama Grad Splita i navijača,” poručio je Krstulović Opara.

Komentiraj