HDZ-ov Damir Krstičević u četvrtak je poručio kako bi iz Vlade trebala otići ‘sva trojica’ – i premijer Tihomir Orešković i njegova dva potpredsjednika Tomislav Karamarko i Božo Petrov.

“Ima puno sposobnih ministara i ljudi, kao i u HDZ-u i u MOST-u, i zajedno trebamo napraviti novu dobru Vladu koja će napraviti reforme potrebne Hrvatskoj”, rekao je Krstičević koji dodaje kako sada imaju iskustvo te kako su naučili lekcije. “Svi ćemo skupa sve sagledati i posložiti priču da odradimo ono što je potrebno Hrvatskoj”, rekao je, prenosi N1.

Kazao je da Hrvatskoj treba služenje, i da vlast znači služenje, bavljenje gospodarstvom i realnim životom. “‘Puno je kontakata, svi skupa trebamo pokazati odgovornost, da svima bude bolje, da Hrvatskoj bude bolje”, rekao je dodajući kako Hrvatskoj trebaju ljudi poput ministra financija Zdravka Marića.

HDZ-ov Miroslav Tuđman najavio je, pak, da će nova Vlada imati i više od potrebnog broja ruku. “Nova, presložena Vlada će imati ne samo jedan, dva glasa više od potrebnog broja. Kriza je iza nas”, rekao je novinarima u Saboru Tuđman.

Komentiraj