Krstičević posjetio ozlijeđenog hrvatskog vojnika u Njemačkoj

Ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Mirko Šundov u utorak su posjetili ozlijeđenog pripadnika Hrvatske vojske u bolnici ‘Landstuhl Regional Medical Center’ u Landstuhlu u Njemačkoj.

Ministar je posjetio teže ozlijeđenog pripadnika Zapovjedništva specijalnih snaga koji je stradao u terorističkom napadu u Afganistanu, a koji se od 1. kolovoza nalazi na fizikalnoj terapiji u američkoj vojnoj bolnici ‘Landstuhl Regional Medical Center’ u Landstuhlu, pokraj vojne baze u Ramsteinu.

Ministarstvo obrane u priopćenju navodi kako se ozlijeđeni pripadnik Zapovjedništva specijalnih snaga uspješno oporavolja te se očekuje njegov skori povratak u Hrvatsku.

“Drago mi je što se uspješno oporavljaš i vjerujem da ćeš se uskoro vratiti u Hrvatsku. Hvala ti na doprinosu i sudjelovanju u misiji u Afganistanu te profesionalnosti u odrađivanju zadaća. Želimo ti što skoriji povratak kući gdje ćeš uvijek imati potporu u Hrvatskoj vojsci”, rekao je ministar Krstičević.

Komentiraj