Krstičević komentirao ‘aferu SMS’, nije baš jasno što je htio reći

HINA/ Edvard ŠUŠAK

Ministri su uoči današnje sjednice Vlade komentirali aferu SMS, u sklopu koje je uhićen Blaž Curić, vozač ministra Tolušića i kum Milijana Brkića, kojeg se sumnjiči da je bivšem informatičaru MUP-a Franji Vargi dojavio da se nad njim provodi istraga zbog optužbi za fabriciranje lažne SMS prepiske za Zdravka Mamića.

Nakon što je jučer ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić potvrdio da je uhićen jedan od njegovih vozača, ispostavilo se da Ministarstvo poljoprivrede ima čak šest vozača. Novinari su jutros od ministara pokušali doznati koliko njihova Ministarstva imaju vozača i vjeruju li im.

KUŠČEVIĆ “Ne pazim što pričam pred vozačem, nemam što skrivati”

Odgovor ministra obrane Damira Krstičevića bio je prilično nejasan. Prvo je rekao kako vjeruje svom vozaču, a na pitanje je li zabrinjavajuće curenje informacija iz istraga, kratko je poručio: “Sigurnost, sigurnost, vojska.”

“Ja sam ministar obrane i sigurnosti. Bavim se sigurnosti. Ja pazim na sigurnost i sustav domovinske sigurnosti. To je ključ, da gradimo sigurnost. Sigurnost, sustav domovinske sigurnosti. Hrvatska vojska “, kazao je ministar, prenosi Dnevnik.hr.

Komentiraj