Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević danas je posjetio Varaždinsku županiju, gdje je još jednom komentirao ostavke, koju je potom i povukao. Podsjetimo, Krsičević je najavio ostavku nakon kritika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je vojska trebala ranije reagirati u slučaju požara u okolici Splita.

“Za mene je čast služiti Hrvatskoj, čast biti ministar obrane i učiniti sve ono da hrvatska vojska ojača i da budemo uvijek spremni pomoći narodu”, rekao je Krstičević, kako prenosi N1.

Dodao je da je ostavku povukao zbog odgovornosti prema Hrvatskoj i svim projektima. Naglasio je kako on vojnik koji izvršava zadaće. “Predsjednica i ja imali smo izvrsne odnose i imat ćemo ih u budućnosti”, izjavio je.

Krstičević je komentirao i nabavu ratnih zrakoplova. “To nije samo trošak nego ulaganje u hrvatsko gospodarstvo, industriju, otvaranje radnih mjesta. Želimo izabrati ono što je najbolje za našu Hrvatsku”, istaknuo je.

Zaključio je kako je fokusiran na zadaće ministra obrane, te kako drugih ambicija nema, komentiravši tako napise nekih medija da je potencijalni kandidat HDZ-a za sljedeće predsjedničke izbore.

Komentiraj