Kristen Stewart osjeća da joj je princeza Diana dopustila da je odglumi

Nakon što je premijerno prikazan na festivalu u Veneciji, film „Spencer“ u kojem Kristen Stewart glumi Princezu Dianu, prikazan je i na Telluride festivalu. Tim povodom glumica je dala intervju za LA Times gdje je izjavila kako je imala „sablasne, spiritualne osjećaje za vrijeme snimanja filma“. Radnja filma odvija se tijekom božićna tri dana 1991. godine kada je princeza Diana odlučila napustiti supruga, princa Charlesa. „Čak i ako sam samo fantazirala, osjećala sam kao da sam u nekim trenucima dobila odobrenje za ovu ulogu“, izjavila je Kirsten Stewart misleći pri tome na odobrenje pokojne princeze Diane.

„Dok smo snimali film Dianu sam osjećala kao da je živa, iako je to možda samo moja fantazija. No, bilo je trenutaka kada su moje tijelo i razum zaboravili da je ona mrtva“, objasnila je Kristen Stewart dodajući „Boria sam se da je održim živom svakog dana tako da me razdiralo podsjećanje na to da je mrtva. To je samo po sebi bilo spiritualno. Bilo je trenutaka kada mi se činilo da se ona želi pojaviti. To je bilo čudno. I nevjerojatno. Nikada nisam osjetila tako nešto u svom životu“.

Film „Spencer“  režirao je čileanski redatelj Pablo Larraìn a nakon premijere na festivalu u Veneciji počelo se pisati kako će Kirsten Stewart vjerojatno biti nominirana za nagradu Oscar za ovu ulogu.

Komentiraj