Kristen Stewart glumit će princezu Dianu, boji se učenja njenog naglaska

Život princeze Diane ponovo postaje medijski zanimljiv pa će se njezin lik pojaviti u predstojećoj, četvrtoj sezoni serije „The Crown“, gdje će je glumiti Emma Corrin. Nakon toga slijedi film „Spencer“ kojeg režira Pablo Larrain („Jackie“) u kojem će princezu Dianu glumiti Kristen Stewart. U intervjuu za magazin InStyle, Kristen Stewart je po prvi puta progovorila o toj ulozi.

„Ljudi poznaju njen glas, bio je tako poseban, i zato me njen naglasak vraški plaši. Radim na njemu, imam učitelja s kojim radim na dijalektu. Što se tiče istraživanja, pročitala sam do sada dvije i pol njezine biografije, završavam čitanje svih materijala prije no što počne snimanje filma. To je jedna od najtužnijih priča ikada, ne želim samo glumiti Dianu, želim je upoznati u potpunosti. Odavno nisam bila ovako uzbuđena zbog neke uloge“, izjavila je Kristen Stewart za ulogu Diane u filmu koji će se početi snimati sredinom siječnja slijedeće godine.

Ona je rekla kako je uvijek bila znatiželjna glede princeze Diane. „Kako otkrivam slojeve njene priče tako se emocionalno sve više uvlačim“, priznala je Kristen Stewart koja smatra da je princeza Diana imala otvoren odnos spram javnosti dok je drugačiji odnos imala spram kraljevske obitelji. Za Kristen Stewart to će biti još jedna uloga na temelju života poznate osobe. Ona je prošle godine glumila francusku glumicu Jean Seberg u filmu „Seberg“.

Komentiraj