Krešo Beljak: “Sve što je bilo lijepo zauvijek ću pamtiti, a sve ono ružno već sam zaboravio”

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) i gradoančelnik Samobora Krešo beljak oprostio se u nedjelju na društvenoj mreži od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je u noći sa subote u nedjelju preminuo u 66. godini života.

“Počivaj u miru Milane.

Dvanaest godina smo bili zajedno, on na čelu Zagreba, a ja Samobora. Dva neraskidivo povezana i susjedna grada. Kolege gradonačelnici, susjedi. Nekad čak i prijatelji. Kasnije de facto neprijatelji. Ali ja nisam licemjer koji će se odreći i zaboraviti nekadašnju suradnju zato jer je zadnjih godina nije bilo.

Prošli smo u tih dvanaest godina put od odlične suradnje, prijateljstva, privatnih druženja, političkih podrški pa onda nekako nakon 5,6 godina i prvih čarki, nesuglasica, pa zatim svađa, zahlađenja odnosa, neispunjenih obveza… Sve do toga da zadnje dvije i pol godine uopće nismo razgovarali, niti smo se vidjeli niti čuli.

Sad te više nema Milane. Sve što je bilo lijepo, a bilo je, posebno na početku, zauvijek ću pamtiti, a sve ono što je bilo ružno, već sam zaboravio.

Počivaj u miru Božjem i neka ti je laka hrvatska zemlja”, napisao je Beljak.

Komentiraj