KREACIJE ZA SVJETSKE POZORNICE Pogledajte dugoočekivani Zigmanov modni spektakl!

Autor:

Goran Kovacic/PIXSELL

Punih pet godina nakon posljednje modne reviju u Rijeci, Juraj Zigman pripremio je novi modni spektakl o kojem će se zasigurno pričati još danima. Kolekciju je Zigman je predstavio u hali riječkog Exportdrva, a njegovu impresivnu modnu priču čini više od 50 lookova.

Među publikom su se pronašla brojna poznata lica poput Damira Kedže, Nevena Ciganovića, Mirte Miler, Alke Vuice, Jelene Veljače, Željka Sopića, gradonačelnika Marka Filipovića i mnogih drugih, a očekivano, sa Zigmanovim potpisom nisu bile samo kreacije, već i cijeli spektakularni događaj.

Rotirajuće kugle s velikim okom instalirane po hali uz prigušeno svijetlo, nagovještavale su da ovo neće biti jedna obična modna revija, a golemo gledalište već je u sumrak bilo prepuno onih koji iščekuju modni spektakl u zigmanovskom stilu.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ne zanimaju me prêt-à-porter kolekcije niti se stvarajući opterećujem pitanjem je li ono što radim dovoljno komercijalno. Kreirajući kolekciju, kojom sam odlučio zaokružiti uspješne godine nakon moje posljednje revije, fokusirao sam se na ono što je meni estetski lijepo i što mi pričinjava zadovoljstvo, a kreacije koje su proizašle iz tog procesa stvorene su za svjetske pozornice i najveće dodjele nagrada poput primjerice Oscara”, objasnio je Zigman povodom najave nadolazećeg modnog showa u Rijeci.

MADE IN ITALY Talijanski modni brendovi pod istragom zbog izrabljivanja radnika


Predstavio je tako moćni opus stvaralaštva u kojemu su glavnu riječ vodile haljine različitih silueta, ali i preciznih detalja koji su proizvod ručnog rada.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.