Kratkim igranim filmom Suede najavili novi album ‘Autofiction’

Kratki igrani crno bijeli film ‘Autofiction’ najava je novog istoimenog albuma britanske grupe Suede koji bi trebao biti objavljen 16. rujna ove godine. Novi, 16. album grupe Suede ‘Autofiction’ objavit će diskografska kuća BMG. Posljednji studijski album ‘The Blue Hour’ objavili su 2018. godine

U režiji i scenariju Katie Lambert, u filmu glume Noah Granville i Hannah Higton kao dvoje protagonista u ključnom emocionalnom raskrižju i sadrži pjesme Suede ‘She Still Leads Me On’ i ’15 Again’.

“Film istražuje složenost sjećanja, percipiranu istinu, komunikaciju i tjeskobu u ljudskim odnosima. Teme u središtu Suedeovog novog albuma ‘Autofiction’, koji je, kao što njegov naslov sugerira, jedan od najosobnijih zapisa Bretta Andersona dosad.”, stoji u priopćenju za javnost vezanom za kratki igrani film ‘Autofiction’.

Scenaristica i redateljica Katie Lambert dala je povodom promocije filma izjavu: “‘Autofiction’ je o onom trenutku u vezi kada je presudno vrijeme. Trenutak kada si u određenim godinama i zauvijek se osjećaš nevjerojatno blizu. Kad nisi siguran jesi li s tom osobom, možeš li naći drugu, ili je to ionako usrana društvena konstrukcija. Svidjela nam se ideja o stvaranju filma koji se vrti oko noći u stvarnom vremenu i svirke – ali koji zapravo istražuje prošlost, sadašnjost i budućnost odjednom. Što je jedna zbrka osjećaja? Nije li to juha sjećanja u kojoj ionako stalno plivamo?”

Suede u rujnu kreće na turneju po prodavaonicama ploča u Velikoj Britaniji, koja je u cijelosti rasprodana. Nakon toga u listopadu kreću na europsku turneju koja je također velikim dijelom već rasprodana.

U nastavku možete pogledati kratki igrani film ‘Autofiction’.

 

 

 

Komentiraj