Goran Jakus/PIXSELL, Instagram

KRATKI ODMOR Marko Tolja posjetio Pariz, pred njim je koncert karijere u KD Lisinski

Glazbenik Marko Tolja i njegova djevojka Ana Ivančević proveli su četiri dana razgledavajući znamenitosti glavnog francuskog grada Pariza, piše story.hr.

“Nisam dosad bio u Parizu pa smo odlučili otići. Jako me zanimao taj grad ipak je riječ o jednoj od većih svjetskih metropola. Kako inače volim putovati, odlučio sam i njega posjetiti”, otkrio je talentirani Riječanin.

Kaže kako je u francuskoj prijestolnici “sve ogromno”, no nema ‘poznate’ romantike. 

“Najviše me se dojmilo što je sve toliko velebno i ogromno. Moram priznati da mi je malo nedostajalo onog pariškog ‘štiha’ koji možemo vidjeti u filmovima. To je sada isto jedna svjetska metropola u kojoj ima najmanje Parižana, a najviše doseljenika iz svih krajeva svijeta. Ono što me dosta neugodno iznenadilo je to da je grad dosta prljav. Kada pogledam Zagreb i druge naše gradove mogu reći da su neusporedivo čišći i uredniji”, prokomentirao je 31-godišnjak.

Marko Tolja i djevojka Ana Ivančević u vezi su već četiri godine, na poslovnom planu pred njim je koncert karijere u KD Lisinski.

“Nismo se zaručili. Nema nikakvih novosti. Sve je po starom i sve dobro funkcionira. Trenutno radim na novoj pjesmi i na jednom lijepom koncertu koji će se održati u prosincu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Taj koncert bi trebao biti vrhunac moje dosadašnje karijere i sigurno će biti jako zanimljiv”, rekao je Marko Tolja.

Slavodobitno kroz Slavoluk pobjede (a kako drugačije)! Aaaaaaa!! ??? #MarkoTolja #paris #arcdetriomphe

Fotografiju objavljuje Marko Tolja (@marko.tolja)

Film noir ? #MarkoTolja #paris #eiffeltower

Fotografiju objavljuje Marko Tolja (@marko.tolja)

Komentiraj