KRANJČAR UOČI GRUZIJACA “Igramo pred našom publikom i želimo pobjedu”

HINA /Zvonimir KUHTIĆ

Trener zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar najavio je sutrašnju utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, koju će njegovi nogometaši na Maksimiru odigrati od 20:45 sati protiv Dinamo Tbilisija.

“Čeka nas teška utakmica, sigurno nam neće biti lako, ali vjerujem da ćemo biti pravi, pokazati dobru igru i doći do željenog rezultata”, rekao je Kranjčar naglasivši kako igraju pred svojim navijačima i da žele pobjedu.

O gruzijskom je protivniku rekao da iza sebe imaju tradiciju i povijest. “Sigurno su na nivou Vardara i nadam se da će igrači odgovoriti na zahtjeve koji će biti ispred njih”, dodao je.

Kranjčar kaže da u sutrašnjoj utakmici vjerojatno neće biti promjena u formaciji. “Ipak, vježbamo na treningu razne opcije, moramo imati nekoliko varijanti i ovisno o utakmici, protivniku i drugim faktorima ćemo znati reagirati. Radili smo ovih dana na tome da budemo agresivniji i da protok lopte bude brži jer upravo to dvoje nije bilo na željenoj razini protiv Vardara. Idući protivnik nam dozvoljava da igramo čvrsto i agresivno tako da vjerujem da bi upravo to moglo i odlučiti”, poručio je.

Komentirao je i selidbu Antonija Ježine u B momčad Dinama. Kranjčar je objasnio da je Ježina nekorektno reagirao prema kapetanu Domagoju Antoliću. “Mislim da se treba poštivati kapetan kao i ono što se Ježini pružilo: prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti i za to mora snositi posljedice”, zaključio je.

Komentiraj