Nogometaši Dinama doživjeli su u srijedu u Lyonu poraz od 3:0 na otvaranju Lige prvaka. Trener Zlatko Kranjčar prvi je stao pred mikrofone nakon utakmice.

“Poraz 3:0 ne može donijeti zadovoljstvo, ali ne bih rekao da je bio baš blijedi ulazak u Ligu prvaka, imali smo svoje prigode i šanse koje nismo realizirali, a vrlo smo jeftino poklonili prva dva gola domaćinima”, rekao je Kranjčar za kamere HRT-a.

“To je nogomet, vidjeli smo koliko vrijedimo i koliko možemo. Sigurno će ova utakmica promijeniti nešto u motivaciji, pa možda već u sljedećoj utakmici s Juventusom na svom terenu možemo nešto i učiniti”, vjeruje trener ‘Modrih’.

Na kraju je poručio kako žali što njegovi nogometaši nisu iskoristili barem jednu priliku za pogodak. “Sigurno bi se otvorila neka situacije”, poručuje. Uvjeren je da DInamo može bolje, a ispred njih je težak raspored. “mamo četiri dana do Rijeke, imamo vremena za rekuperaciju. Ovo je pakleni mjesec, imamo vrlo teške utakmice, očekuje nas derbi s Rijekom, pa Kup, pa Lokomotiva, onda Juventus i Hajduk, vrlo težak raspored”, zaključio je trener.

Komentiraj