KRAMARIĆ “Ne bih rekao da je ovo moj maksimum, može i puno bolje”

Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju igra protiv Finske u Tampereu, a utakmicu je najavio Andrej Kramarić.

“Normalno da smo sada sretni i zadovoljni s tom pobjedom jer smo svjesni da na početku okupljanja situacija nije bila bajna s obzirom na sve izostanke”, rekao je Kramarić za službene stranice HNS-a dodajući kako će današnja utakmica biti još teža.

Utakmica protiv Kosova, kaže, podsjetila ga je na onu protiv Azerbajdžana u Osijeku – gdje je Hrvatska od prve minute krenula jako, i ‘jasno i glasno’ pokazala što želi. “Stvorili smo puno šansi, a naravno da mi je drago da sudjelujem kada igramo tako dobro i pobjeđujemo. Nadam se da će tako biti i dalje”, kaže.

“Ne bih još rekao da je to maksimum, može i puno bolje, ali u svakoj utakmici imam ili gol ili asistenciju, a s tim moram biti zadovoljan. Na meni je da nastavim jednako raditi kako bih zadržao sličan učinak, i da će se ta serija nastaviti već i protiv Finske”, naglasio je Kramarić. Komentirao je i ‘eksploziju’ Marija Mandžukića protiv Kosova.

“Nikada nisam htio pametovati oko takve situacije jer kao napadač znam kako je biti u situaciji kada nedostaju golovi, a kroz to prolaze i najbolji napadači na svijetu. Svaki dan možeš ući u tu fazu, ne volim o tome ni pričati. Svjesni smo što je Mario prošao, sigurno da nam je svima drago što se oslobodio tog pritiska”, objasnio je.

Za kraj je rekao kako će Finska danas sigurno biti agresivna i punog srca, jer igraju pred svojom publikom.

Komentiraj