KRAMARIĆ “Nadam se boljem rezultatu nego ’98”, VIDA “Utakmice život me tek čekaju”

Još nisam svjetan što smo napravili. Ispred nas su još dvije utakmice i vjerujemo da možemo napraviti dodatan iskorak,” kazao je Andrej Kramarić, strijelac prvog pogotka za Hrvatsku u susretu četvrtfinala SP-a protiv Rusije.

Kramarić se zahvalio navijačima na podršci kazavši kako zna da je Hrvatskoj sada ludnica.

“Sigurni smo kako je u Hrvatskoj sada ludnica, sigurno su posebne emocije, no sada se moramo skupiti i napraviti korak dalje da se veselimo još malo više,”

Kramarić se složio s tvrdnjom kako je Hrvatska u posljednje dvije utakmice pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu pobijedivši Dansku i Rusiju boljim izvođenjem jedanaesteraca.

“To sve govori o našem karakteru i smirenosti. Željeli bi da smo utakmicu završili i ranije, ali to je nogomet. Možda ovo nije bila najljepša ili najkvalitetnija utakmica, ali na kraju se gleda samo rezultat, a nadam se da ćemo ostvariti bolji nego ’98” dodao je napadač Hoffenheima.

Među strijelce se upisao i Domagoj Vida koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri.

“Utakmice život me tek čekaju,” kazao je Vida sa smiješkom.

“Lijepo je pobjeđivati, svaka čast cijeloj ekipi. Radili smo i ovu utakmicu 120 minuta, nismo stali nakon pogotka, ali bitno je da je Hrvatska u polufinalu.

Vida se zahvalio navijačima poručivši kako ‘Vatreni’ ne misle sada stati.

“Dobili smo puno poruka podrške iz domovine, ne mislimo stati na ovome. Neka navijači sada slave, a mi ćemo se već sutra prihvatiti posla za Engleze.”

Komentiraj