Sjajni hrvatski napadač ima 13 golova ove sezone u dresu Hoffenheima, a u subotu je bio junak u pobjedi 3:1 protiv Borussije u kojoj je osigurana LP.

“Sad će Andrej Kramarić u Bayern!”

Takvi su se komentari mogli čuti nakon što je potvrđeno da će Niko Kovač preuzeti Bavarskog velikana.

A čini se da ni Kovač nije gluh, a ni slijep na sjajne izvedbe hrvatskog napadača jer njemački mediji tvrde da je upravo Bayern najveći favorit za ‘Kramino’ dovođenje u ljetnom prijelaznom roku.

Sjajni hrvatski napadač ima 13 golova ove sezone u dresu Hoffenheima, a u subotu je bio junak u pobjedi 3:1 protiv Borussije Dortmund u kojoj je osigurana Liga prvaka.

Njemački mediji pišu kako su za Kramu interes pokazala tri europska velikana, uz Bayern tu su još – Borussia Dortmund te Napoli. Iako ih čeka Liga prvaka iduće sezone, Hoffenheim ga je navodno spreman pustiti za 20-ak milijuna eura, pišeNjemački mediji pišu kako su za Kramu interes pokazala tri europska velikana, uz Bayern tu su još – Borussia Dortmund te Napoli. Iako ih čeka Liga prvaka iduće sezone, Hoffenheim ga je navodno spreman pustiti za 20-ak milijuna eura, pišeNjemački mediji pišu kako su za Kramu interes pokazala tri europska velikana, uz Bayern tu su još – Borussia Dortmund te Napoli. Iako ih čeka Liga prvaka iduće sezone, Hoffenheim ga je navodno spreman pustiti za 20-ak milijuna eura, piše goal.com..

Komentiraj