Josip Čekada i Giordano Cellich

KRALJICA ZAGREBA 2019 Lijepe kandidatkinje na fotografiranju po metropoli

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u srijedu 8. svibnja rezervirana je za četrnaest ljepotica iz metropole.

Već tradicionalni i svima dobro poznati izbor ljepote Kraljica Zagreba predstavlja ovogodišnje kandidatkinje, koje će se pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora će imat čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2019, na izboru koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Program događanja će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Colonia i Boris Novković. Publiku će zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Djevojke će nositi svečane haljine kreatorice Katarine Mamić, vjenčanice poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane salona Analuna, cipele Högl, kupaće kostime modne kuće Rivage Line uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužen stručni team Callegari.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta. Tom prigodom je gradonačelnik Milan Bandić, u društvu natjecateljica otvorio pjenušac pod nazivom “Kraljica Hrvatske”.

Komentiraj