Kraj veljače i početak ožujka u Vidri će se obilježiti smijehom

scenavidra.hr, facebook.com

Srpski stand up komičar, Nesha Bridges u ponedjeljak (26. veljače) nastupa u kazalištu Vidria sa stand up komedijom ‘Život’, a u četvrtak i petak (1. i 2 ožujka) u Zagreb stiže jedan od najboljih glumaca regije, Nikola Đuričko.

“Nenad Danilović, poznatiji kao Nesha Bridges je srpski stand up komičar čiji je glavni moto “Stand up je život, a život je stand up“. Stand up komedijom se bavi od mladih dana, a svoje životne situacije jedva čeka podijeliti s publikom. Njegov nastup se velikim djelom zasniva na realnim pričama i likovima iz svoga “kraja“ te sjajnim imitacijama.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove, jer smatra da se tako gubi spontanost, što je i glavna karakteristika njegovog nastupa.

Izvođač je i autor nekoliko šaljivih muzičkih numera, od kojih je najpoznatija ‘Aj Riki Martine…’ koja je bila hit na Youtubeu i broji šest milijuna pogleda.

Nesha Bridges

Samo nekoliko dana kasnije, u Vidru stiže jedan od najpoznatijih glumaca u regiji, Nikola Đuričko. Poznati glumac odlučio se za novi korak u karijeri napravivši svoj prvi stand up show, predstavu pod nazivom ‘Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a nikada niste smeli da ga pitate’.

Hrvatska publika Nikolu Đurička zna po ulozi u seriji ‘Vratiće se rode’, ali i po glavnim ulogama u filmskim hitovima kao što su Munje, Mrtav ‘ladan, Ivkova slava, U zemlji krvi i meda; Montevideo, bog te video i drugi.

Sam Nikola Đuričko je o svom novom projektu rekao da mu je, napunivši četrdesetu godinu života, jedna od rođendanskih odluka bila i napraviti vlastiti stand up show. Nakon početnog straha od nepoznatog i uz podršku prijatelja, uz mnoštvo materijala za nasmijati publiku, napokon se odvažio i napravio ovaj veliki korak”, piše u najavi kazališta Vidra.

www.scenavidra.hr

Nikola Đuričko

Komentiraj