Kraj produženog vikenda: Promet gust prema Zagrebu, ali se vozi bez zastoja

Produženi vikend je pri kraju. Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova  Bosiljevo II i Lučko prema Zagrebu, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva II također prema Zagrebu te na Krčkom mostu u oba smjera, a trenutno se vozi bez kolona i zastoja, izvijestio je večeras HAK.

 

Na naplatama Lučko i Demerje, na izlasku s autoceste u smjeru Zagreba, nema čekanja.

Na državnoj cesti DC106 Novalja-Luka Žigljen i u zoni mosta Pag zbog snimanja filma promet se zaustavlja povremeno, u kratkim vremenskim intervalima, navodi Hrvatski autoklub (HAK).

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Promet je srednjeg intenziteta na većini cesta, a povremeno pojačan na pojedinim dionicama autocesta.

U večernjim satima očekuje se gust promet na važnijim cestama u smjeru unutrašnjosti uz povremena čekanja i u trajektnim lukama i pristaništima s otoka prema kopnu.

U vrijeme pojačanog prometa mogući su vožnja u kolonama i povremeni zastoji na pojedinim dionicama državnih cesta i na autocestama, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta, na dionicama cesta gdje traju radovi i graničnim prijelazima.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja na prijelaz granice.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

 

 

Komentiraj