KRAJ BURNOG ŽIVOTA : Kći Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown umrla u 22. godini

Bobbi Kristina Brown, kći jedinica pokojne pjevačice Whitney Houston, umrla je u nedjelju u 22. godini, šest mjeseci nakon nesreće u svom domu u Atlanti u kojoj je zadobila trajno oštećenje mozga, nakon kojega je bila u komi, rekli su članovi njezine obitelji a prenosi mrežna stranica Entertainment Tonight.

Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnja.

 

Bobbi Kristina, čiji je otac pjevač Bobby Brown, pronađena je u nesvijesti u kadi u svom domu 31. siječnja. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa. Obitelj ju je 24. lipnja premjestila u hospicij.

“Napokon se smirila u Božjim rukama”, izjavila je obitelj. “Još jednom želimo zahvaliti svima na nesebičnoj ljubavi i potpori tijekom ovih mjeseci”.

Umrla je tri godine nakon svoje majke, dobitnice nagrade Grammy, koja se borila s ovisnošću o drogama i isto je pala u kadi u hotelu na Beverly Hillsu. Umrla je u 48. godini. Liječnici kažu da je smrt bila posljedica zlouporabe kokaina i bolesti srca.

Bobbi Kristina Brown je naslijedila majčin imetak.

Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu “My Love is Your Love”. G. 2003. snimile su još jedan duet, “Little Drummer Boy” za božićni album.

Houston i Bobby Brown su se borili s ovisnošću o drogama i razveli su se kada im je kći imala 14 godina.

Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnja.

Komentiraj