Getty Images

KRAH NAKON 13 GODINA Razvode se Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Nakon skoro 13 godina u braku, glazbenici Gwen Stefani i Gavin Rossdale se razvode. Kao razloge rastave, nekadašnja članica No Doubta navela je ‘nepomirljive razlike’, prenosi Guardian.

Stefani je podnijela zahtjev za razvodom u ponedjeljak na sudu u Los Angelesu. Par je bio u braku od 2002. godine, a zajedno imaju tri sina – Zumu, Kingstona i Apolla. Vjeruje se kako će dogovoriti zajedničko skrbništvo nad dječacima.

“Dok smo nas dvoje došli do zajedničke odluke da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo partneri u roditeljstvu i predani smo zajedničkom podizanju naša tri sina u sretnom i zdravom okolišu”, navodi se u priopćenju. “Medije molimo za privatnost.”

Stefani je u ožujku ove godine za Cosmopolitan rekla kako se čudi da su ostali zajedno ovoliko dugo. “Ono što održava odnos je kad oboje mogu zadržati vlastitu individualnost i biti svoji. Teško je danas naći vremena za sebe”, rekla je Stefani.

Stefani i Rossdale upoznali su se 1995. godine, kada je No Doubt bila predgrupa Bushu (čiji je Gavin član) na njihovoj turneji.

Komentiraj