Kovač sada hvali Plenkovića: “Zanima nas budućnost, a ne ideologija”

Ne tako davno Miro Koavač je žetoko napadao Andreja Plenkovića uoči izbora u HDZ-u, a danas je uvjeren u pobjedu u HDZ na parlamentarnim izborima, a na stranačkom skupu u zagrebačkim Utrinama je građanima govorio kako je predsjednik HDZ-a Plenković najbolje rješenje za Hrvatsku.

Mi želimo raspravljati o budućnosti, a ne o ideološkim pitanjima

“Izmišljaju se stvari, izmišljaju se fašisti. Govori se o drugu Titu, a mi želimo budućnost i ideološki mir, koji donosi mogućnost normalnog razvoja, normalnih mirovina i normalnih plaća”, rekao je Kovač za N1 televiziju.

Upitan za mogućnost postizborne koalicije s Domovinskim pokretom, Kovač je rekao da je logično da HDZ surađuje sa strankama koje su njima srodne. “O detaljima ćemo nakon izbora. Idemo najprije biti pobjednici, a nakon toga ćemo razgovarati sa strankama i razgovarati o budućnosti svih stranaka”, rekao je Kovač.

HDZ-ovac ne smatra da se koalicija s manjinama ili ona s Domovinskim pokretom isključuju. “Najvažnije je postići rezultat koji je pobjednički i nakon toga sjesti razgovarati sa strankama koje su nama srodne i složiti vladu”, kazao je.

Imao je i poruku za kraj.

“Idemo izvući zadnje atome snage, do nedjelje razgovarati s prijateljima, susjedima, rodbinom i reći ljudima da moraju glasati”, rekao je Kovač.

Komentiraj