Trener Bayerna Niko Kovač održao je u petak u 11 sati konferenciju za novinare. Pred predstavnike medija stigao je s osmjehom na licu, pa je prokomentirao nagađanja da bi na konferenciji čelnika kluba mogao biti smijenjen. “Pričekajte malo, bit će jako zanimljivo”, rekao je Kovač.

Bayern je nakon odličnog starta u sezonu upisao četiri utakmice bez pobjede. “Suparnici u prethodne četiri utakmice nisu imali više prilika nego inače, ali su iskoristili naše pogreške. I mi smo imali isti broj prilika, ali ih nismo iskoristili. Protiv Wolfsburga nas čeka zanimljiva utakmica. Atmosfera je pozitivna. I ja dajem sve od sebe, toliko pazim na sve detalje da se ne stignem ni obrijati”, rekao je bivši hrvatski izbornik.

Najavio je kako u sljedećim utakmicama žele igrati s pristupom kakav je Njemačka imala u posljednjoj utakmici protiv Francuske. “Lopta ne ide onako kako smo zamislili. Potrebno nam je i malo sreće kako bismo se vratili na put uspjeha”, poručio je Kovač i otkrio da svi u klubu razmišljaju o situaciji u kojoj su se našli.

Upitan o Jamesu Rodrigurzu, kaže kako ti ne treba komentirati. “Ako netko ima problema, slobodno neka dođe i kaže mi”, rekao je, pa nastavio: “Zamjeraju mi preveliko rotiranje nogometaša? Pa ne igra se utakmica svakih četiri-pet tjedana… Mi često igramo teške utakmice svaka tri dana. Onaj koji to govori, nema pojma o nogometu na ovom nivou. Dovoljno je pogledati i ostale klubove. I dalje će biti rotiranja”.

Novinari su gotovo svakim pitanjem potencirali činjenicu da je Bayern u krizi, što Kovaču očito nije dobro ‘sjelo’. “O čemu pričate? Nijedan naš suparnik nije stvorio 10 prilika. Statistika jasno pokazuje da smo mi bili bolji”, kazao je i na kraju novinarima poručio: “Uživajte u drugom dijelu”.

Komentiraj