KOŠNICA ŠAHOVNICA Navijače bez ulaznica HNS pozvao na subotnju feštu od podneva

Autor:

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Još malo, još samo malo… U petak u 21:00 počinje Euro 2024 (Njemačka – Škotska, 21:00), a u subotu IGRA HRVATSKA! U 18:00 protiv Španjolske. Bit će košnica šahovnica. I na stadionu i u cijelom Berlinu


Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Berlin iz svoje baze u Neuruppinu. A Hrvatski nogometni savez svim navijačima bez ulaznica uputio poziv na zajedničko gledanje utakmice.

Olimpijski stadion u Berlinu bit će ispunjen s cca. 50 tisuća hrvatskih navijača. Atmosfera iz snova!

VELIKI UDARAC Španjolska u problemima, dan prije utakmice: Na Hrvatsku moraju bez ključnog igrača

No u Berlinu će biti više od 100 tisuća Hrvata, preplavit će ulice njemačkog metropolisa. Evo što im nudi i savjetuje HNS:

Dođite u subotu od 12:00 na okupljanje hrvatskih navijača na Breitscheidplatz u Berlinu! Dostupni hrana i piće, glazba i zabava.

BESPLATNO Evo gdje gledati Euro: Njemačka – Škotska. A danas imamo i hrvatski triler: Orijent – Kustošija

Breitscheidplatz se nalazi na 8 kilometara udaljenosti od Olimpijskog stadiona Najjednostavniji način za dolazak hrvatskih navijača na stadion je podzemna željeznica (izravna linija U2, Zoologischer Garten -> Olympiastadion), a moguće je na stadion doći i S-Bahnom.

Navijačima s ulaznicom organizatori Eura 2024 preporučuju polazak prema stadionu najkasnije u 14:00.

ANKETA Kako bi ovo kod nas prošlo? Glasajte: titula vašeg kluba ili Vatreni prvaci Europe?

Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer je stadion udaljen od centra, a u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica.

Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata’.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.