Predsjednik Hajduka Ivan Kos gostovao je u ponedjeljak u Dnevniku Nove TV. Jutros je Kos objavio kako Joan Carrillo više nije trener ‘Bijelih’, nakon niza loših igara, pobune navijača i poraz od posljednjeplasirane momčadi prvenstva, nakon vodstva od 2:0.

Predsjednik Kos ponudio je i svoju ostavku, no Nadzorni je odbor nije prihvatio, a na Poljudu za sada ostaje i sportski direktor Mario Branco. Momčad će do dolaska novog trenera voditi pomoćni trener Vik Lalić.

“Vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti tu stabilnost i održivost kluba, jer je to ono na čemu svaki dan radimo”, kazao je Kos za Novu Tv dodajući kako je teško špekulirati hoće li to biti u njegovom mandatu ili ne.

Upitan koje je njegovo najveće postignuće u mandatu, odgovara: “Moj uspjeh kroz moju prizmu je to da danas sva djeca u akademiji, kad prolaze stariji i odgovorni ljudi, ustaju i pozdravljaju što nije bio slučaj kada sam došao. Možda zvuči banalno, možda će se neto nasmijati, ali time je jasna poruka što je to što mi radimo”.

Svojim neuspjehom opisuje sportski rezultat. “Ako ostanemo na ovom rezultatskom nivou i ostvarimo sve zadane ciljeve koji nisu usko vezani za rezultat seniorske momčadi, sigurno da neću biti zadovoljan”, poručio je Kos.

Komentiraj