KORONAVIRUS: ZET-ovci zatražili i dobili zaštitu

Broj oboljelih od koronavirusa rapidno raste, u Italiji je čak 200 novih u 24 sata.

U Hrvatskoj je zasad koronavirusom zaraženo petero ljudi. Riječ je o braći blizancima iz Zagreba, muškarcu iz Rijeke koji je radio u Italiji te dvjema ženama koje su bile u kućnom kontaktu s prvim i trećim oboljelim, odnosno djevojci i supruzi. No, one imaju blage simptome i dobro su, rekla je ravnateljica Klinike dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić naglašavajući da se koronavirus u Hrvatskoj za sada ponaša kao “kućni virus”.

Radnici zagrebačkog ZET-a zatražili su zaštitu od koronavirusa, a Sindikat vozača i prometnih radnika ZET- Zagreb objavio je da im je i udovoljeno, javlja RTL.

“Nakon upućenog zahtjeva SVPR ZET-Zagreb za zaštitu radnika ZET-a od coronavirusa uslijedila je iznenađujuće brza reakcija poslodavca. Na svim terminalima postavljeni su dozatori s tekućim sapunom i sredstvom za dezinfekciju ruku…..a u TP Dubrava naše vrijedne čistačice iz tramvajskog servisa obavljaju dezinfekciju svih tramvaja koji se vraćaju iz prometa i pripremaju za sutrašnji izlaz u promet”, objavili su na Facebooku.

ZAŠTITA RADNIKA ZET-a OD CORONAVIRUSA!Nakon upućenog zahtjeva SVPR ZET-Zagreb za zaštitu radnika ZET-a od coronavirusa…

Posted by Sindikat vozača i prometnih radnika ZET- Zagreb on Friday, February 28, 2020

Komentiraj